Kako da stignam do bulevar avnoj broj 70? Slusnav se naogja vo aerodrom pozadi kapitol mol ili kaj majcin dom dali nekoj ako znae moze da mi objani kade treba da se simnam so avobus?
Не. Може благо нешто или цвеќе ако не сакаш да влагаш со празни раце Да се корегирам: ова важи ако те канат и на свадба. Во случаи кај сум била канета само на кна, сум носела поклон.
Дали знае некој која е жиро сметката за уплатување на административната такса за молбата за примање во студентски дом? И каде треба да ги направам овие работи... 5. Уверение со бројот на предвидени и положени испити од претходните години; 6. Заверен образец “УППИ”;
И на свадба сум канета,мислев на кна да и однесам онаков бонбониера букет што е а на свадбата убава постелнина мислам дека е ок.
Денес кога станав ми беше „фатена“ цела лева страна иако не спиев на нејзе. Најлошо од се е што не слушам, само со левото уше, еве неколку часа поминаа сега дури уште повеќе не слушам. Што да правам?
Дали мора документите за студентски дом да се носат во МОН на денот на кој си резервирал дека ќе се носат или?
Имам лаптоп леново, но тоа за cd што е, не сака да ми се отвори за да ставам cd, свети кога ќе кликнам да се отвори ама не се отвара, а немам нешто заглавено нешто од предходно или слично, како да го оправам сега?
Ламас од 7 илјади нагоре кратките, зависи дали сакаш 'обичен' или со чипки, светки, тул. Долгите се поскапи од 10-15 до кај 40-50. Вака лани беше кога јас барав, годинава не верувам драстично да се поевтинети..