Луѓенца, сте имале искуство да треба да потпишувате договор за работа, а да сте надвор од државата? Не знам како да постапам.
Брцни ги во ацетон ноктите. Или стави на памук и замотај го со алуминумска фолија да стои некое време. Или со турпија.
На сестра ми договорот и го скенираа, го ископира, се потпиша и им го скенираше она со потписот. После немаше никаков проблем одма со почна со работа.
Некој да ми каже како можам да направам да ги имам и оние надредени знаци на мобилна тастатура? На пример, мајка и`,татко и`.
Веќе неколку дена пробувам да инсталирам Viber на компјутеров откако пред некое време по грешка го деинсталирав, ама не сака да ми се инсталира и ми пишува: The procedure entry point GetThemeTransirionDuration could not be located in the dynamic link libary UxTheme.dll. Дали има некој hackerman што може да ми помогне??? А итно ми требаа!
Завршив работа и пишувам само да потврдам дека клуб-артички навистина се вадат само на лице место во било кој Сетек салон. Не се плаќа ништо, ви треба само л. карта и толку.
На англиската тастатура ќе задржиш подолго на буквата и ќе ти се појави избор каква е буква сакаш. За и не знам, не сум пронашла
знае ли некој да се бара продавачка во Гтц ? сакам да сменам раб барав по интернет но слабо...некој вака да знае ?