Фармацевт со таков сертификат можеш да им бидеш на домашните и пријателите. Ако сакаш да работиш во аптека, мора да завршиш средно - фармација и да полагаш испит (не сум 100% сигурна, но пред неколку години можеше) или да имаш завршено фармацевтски факултет.
Муабетот ми беше дека ф. техничар не може да работи во аптека доколку нема положено испит, за разлика од фармацевт. Како и да е, за да работиш во аптека, ти треба соодветно образование, а не курс.
Прашај во салон за коли ние дома за гарнитурата имавме спреј еден и ич не помагаше. @Majchy999 не се залажувај со Групери мупери можеш да се изнадаваш пари за курсеви и на крај со прстот во уста да останеш.Не би да осудувам ама Групер никогаш не ми биле верливи.И мајка ми чита дома купони за ова купони за она.И викам жено остај се од тоа маркетиншки трикови се..
Дечки, 1. Каде во Македонија можат да се најдат фини кациги за мотор?; и 2. И колку време пред истекот на стариот пасош, може да се вади нов?
Сабајле во каса внесов 1400 денари,но имало 1500 значи 100 денари помалце имам внесено,дали ќе покажува ако внесам сега 100 денари? И како ќе покажува 1400+100 или внесени се 100 денари само?