Каде се става течен детергент? Во дупката за омекшивач или за детергент? Или во таа третата кај што е за предперење?
Во преградата за детергент , ама треба во дополнителното делче накнадно што се прикачува за течен ( сигурно имаш , со секоја нова перална си следува и тоа) или ако немаш , тогаш во специално капаче и доле во бубањ ќе го оставиш ..
@duffi , @stevemila ..ај помош Ресторант Амор како најбргу да го најдам?Гледав на мапа ама не се снаоѓам нај нај ван Струмица е или некаде у центар?
фала ти Другарка ми го резервирала за крштевка чак од Америка ама ни она поима немаше да ми каже каде е .Вика гуглај
Знаете некоја страна за нарачка или пак немора да е со нарачка каде има чаши со натписи и одприлика колку пари се?
Zenski go smeniv tel.A lozinkata od profilov ne si ja znam.Nemozam da se ukl od noviot tel Sega moram da go cuvam i stariot.Osven nov profil ima li nekoe drugo resenenie?Ima li sansi moderatorite nekako da mi pomognat?
Преку стариот смени ја лозинката, во делот кај што треба да ја внесиш старата треба да има опција use password for и ќе го избериш корисничкото име, па од новиот ќе се логираш со новата лозинка.