@stevemila не мора, прво смени ја лозинката на стариот, па пробај да се логираш на новиот телефон со новата лозинка, ако е успешно од него ќе си се пријавуваш.
Ама бара и стара лозинка.. @stevemila Ние модераторите не можеме да ти помогнеме, само Реин или админите..
@Dust ако е зачувана лозинката стара на телефонот треба само да кликни таму и дава опција за нејзиниот профил да се внеси сама лозинката. Еве вака
Мене ем ми е зачувана ем не ми дава Не знам дали има врска тоа што сме модератори или едноставно телефонот не ми дава А и не ме чуди, со самсунгов маки тргам некогаш
@Dust можно е да е опција на телефонот, кај мене за сите апликации, и страни кај што сум логирана ме прашува вака. Не го бива за друго, за ова погоден е.
Па одјави се и оди на “ја заборави лозинката?” И смени ја и готово. Исто ко било каде да си заборавила
Дечки,барав тема,ама не можев да нам...да поможам малце. Значи има оглас на фејс страната издавам апартман/станој едно друго шо е,е сега видов во БТ,се издава стан за студентки, наместен,во Карпош,иам и контакт телефон,има некоја заинтересирана?
Јас имам пробано од семката. Гледав многу туторијали на интернет и пробав со една семка, ама не ми успеа. Не знам дали му беше добра температурата, дали го имав малце подргребнато зрното, или што беше работата, не бидна ништо го фрлив на крај. А мислам дека може да успее, само ме мрзеше пак да пробувам. Ама од вака израстено авокадо мислам дека нема да имаш плодови :/ Пробуричкај на нет, има многу видеа со инструкции
Девојки едно прашање . Инаку имам мрсна кожа на лицето. Во последно време нон стоп ми се појавуват една до две три бубулици и црвенило. За црвенилото мачкав крема али бобулициве никако да си отидат. Таман од една ќе се решам ќе искочат нови. Лицево ми е како на дете во пубертет во последно време . А инаку лицето секогаш ми било чисто . Некој совет ?