Има ли Бата во Скопје? Видов дека во Сити Мол нема повеќе. А Поларис? И тие имаа некои тотални распродажби во ГТЦ.
Бата тука прочитав дека ја затвориле а на поларис денес пишуваше дека во гтц ќе го затворат дуќанот. Се беше на -50%
Штета Освен бапскине Пеко и прескапине Адамс Шуз, Алдо и Геокс, па и Најн Вест навистина немам идеја каде да купам убави а квалитетни кожни чевли.
Гтц горе на втор кат накај плоштад гледа продавницата не ми текнува сега на името наши мкд чевли кожни има со достапни цени
Во аптеки ги има така? Не сум купувала никогаш, претпоставувам има повеќе видови па било кое да го земам ќе ми заврши работа? Фала
Имаа и над Irish Pub едно мало дуќанче, не знам дали сеуште им работи. Преклани купив таму три пара кожни чизми од стари сезони, по 1500 беа
Провери во Адесо во ГТЦ на втор спрат. Имаат и фб страна, потпишани се како Adeso trend Македонски чевли.
Белмондо (на латиница на фб) се уште еден наш бренд со кожни обувки и тоа од некои има и до бр.42. Ама јас не можам баш модел да си најдам. Мислам дека и во гтц ги има
Ќе разгледам и таму. Порано од македонскиве имам купувано и од Биана, ама скроз ги расипаа последниве години.
Kade mozam da najdam plocki na vrata sto se stavaat kade sto pisuva na pr.semejstvo toa i toa? Fala vi
Управата за водење на матични книги има работно време од 07.30 до 21.00. Работат во две смени и секоја прва сабота во месецот од 08.30 до 16.30.