Другарка проба пред година/две. Се работи на процент мислам, и се продава во кафичи пример. Не ја земај за сигурно информацијава, одамна беше
Како сте задоволни од Дормео перниците? И анатомската и обичната (повеќе сум за вторава дека сакам повисоко). Квалитетни се? Колку време би ми послужила?
Јас имам Дормео перница веќе неколку години.Ја имам Силверот и сум презадоволна.Неќам да испадне дека ги рекламирам ама феноменално се спие.Нити ти пропаѓа главата нити се гушиш во прашина.После мене и моите си купија бидејќи цел ден се врз лаптопот и добро им доаѓаше.Јас топло ти ја препорачувам нема да се каеш.И за душеците исто имам пофални зборови.Спијам на тврд душек и перница и кога одам на пат негде цела се кривам во вратот..да можам секаде би ја носела перницата. http://www.dormeo.com.mk/pernica-kontur/ Еве ја
Јас ја имам анатомската и една обична од бамбус. Мене поудобно ми е на обичната од бамбус бидејки сум навикната на голема и мека перница да спијам и да си ја гушкам. Спласна малку, но тоа е нормално неможе да остане иста, ја имам скоро 1 година. На анатомската дали пет пати имам спиено, не ми е удобна мене и и ја дадов на сестра ми. Мајка ми и татко ми скоро 1 година спијат на антомски и се задоволни. И јас ти ги препорачувам, која и да ја земеш нема да погрешиш зависи дали потврда или помека перница сакаш. Овие ги имаме во пакет земено по две: http://www.dormeo.com.mk/dormeo-siena-anatomski-pernici На оваа спијам јас, ја немаат повеќе во понудата на страната:
Жени како го чистите сечачот на Нутрибулетот, т.е. делот помеѓу сечачот и основата? Многу е недостапен за миење..
Ај да прашам едно смешно прашање Како ги чистите камините маки мачам со се пробав и не е како по други куќи убаво мазно црно кај мене побело изгледа ко ќе го исчистам и пак ко нечистено е со какво средство го чистите?
јас го чистам со Перметал и сум задоволна доста и стаклото и све минам до него , прво со влажна крпа па со средство и Смак убаво ми чисте и со Витро што е за плотни , абе се шлакам , се иам пробано и плус месечно обавезно го шприцаме со спреј црна боја што е за солинари или како и да ги викате и свете като нов
Дечки, дали некој знае од каде може да се набават материјали за сам да си изработи човек плакар? Обичен скрос, ама по свој мерки и план.