Магнифлекс и Бернарда за душеци ама од повисока ценовна категорија. Искрено за другите освен магнифлекс, бернарда и симпо, не знам какви се. Моите имаат од симпо nautilus со алое вера и викаат дека им е одличен. Во викендичката имаат Монто исто од симпо и ОК им е. Мојот и кревет и душек ми е од Бернарда. Не знам дали и креветите ги произведуваат ама тогаш во пакет ги купив. Во Југоекспорт носат кревети на Миото, поскапи се нешто и тие ама според мене од сите што ги имаат таму, најквалитетни им се.. Нетапацирани од Алплес Словенија (исто во југоекспорт) и ако земам таков некогаш, таа фирма би ја бирала. Кристина Дамил има убави кревети и со цена се Ок ама нема мн избор според мене. Пункт мебел исто така. Монтенегро, Јумис.. Види и тука https://www.mojsan.mk
Фала ти многуу сите салони ќе ги погледнеме ,за мој сан една познаничка е многу задоволна вика може малце скапо али душекото е предобар
Девојки каде да најдам ташна за на факултет(убава, квалитетна да не е ептен како од бит пазар ) , да не е многу скапа до кај 1000 ден. најмногу?
Случајно некој да не знае дали кај нас ја има книгата Act Like a Lady, Think Like a Man од Steve Harvey?
Каде има онакви топли како куќарки за мачиња, за по дома што се? Многу одамна гледав нешто во веро џамбо како триаголничиња беа, ама не знам дали има уште...
Дали оваа недела ставаат минуси на бруцош ако не е присутен на факултет? Болна сум, а оправдание неможам да однесам на факултет бидејќи сум исфрлена од системот за здравствено осигурување?
Ај ве молам кој е на приватен факултет, колку се плаќа за семестар? Може и од прилика, чисто информативно ме интересира, фала.
На некои факултети носат, прашањето ми беше како да ги оправдам отсуствата очигледно и ти поим немаш.