Цените се 30,40,60,70 денари. 30 ден биле со дупка во средина,тие од 40 биле внатрешно полнети,тие од 60 биле внатрешно и надворешно и тие од 70 исто како 60 само што ставале орео,киндер јајце,киндер буено,рафаело итн. Кликни јади над 400 денари,под 400 ти сам подигнуваш
Имам купено фармерки од New Yorker.И ич не сум задоволна.И маици и сè што сум купила од таму, излитело после 4-5то перење.И на сите можни алишта од таму купени ми се прават топчиња, едни хеланки така со брич ги поминав и на крај до прстот во уста останав. За фармерки моја препорака Stradivarius(значи не мрдаат нит белеат нит се шират), Pull and Bear исто ко Страдивариус. И би ти ги препорачала и Зара, Манго и Бершка.Сите фармерки им се удобни за носење, не белеат ама можат да се рашират горе кај струкот.Олабавуваат после неколку перења(или пак јас слабеам не знам ) Теранова исто не ги препорачувам.Маичките исто како крпа за бришење стануваат, кошулите потат смрдат на синтетика.А фармерките мене ми се крути.
Дада,во право си за квалитетот од страдивариус сите ми се од таму.Сеа сакав да сменам па земав од ваму али ваљда нема да се толку лоши...
Дали знаете доколку на вибер (моментално имам мк број) но бидејќи веќе подолго време сум во Србија, сакам да сменам на српски број на вибер нели има опција за два броја (да не го деинсталирам туку да пишува само дека сум го променила бројот) а се друго останува, е сега дали ќе ми останат разговорите и контактите ?или и тие се бришат?
Нема да ти се избрише ништо.Пишува на самиот Вибер, можеш и back up data да направиш за секој случај. @VDT2906 види во Јуск, или Џамбо. @Oscar Lady Кантина, Гет кафе,Тренд, Бруклин, Чаптер.Џино е океј со цени, Енрико се онака ама си држат квалитет.Не знам што конкретно бараш ама овие се поокеј со цени.
Ме интересира,дали јас би можела да ги поништам добиените слаби оценки во сведителство со завршена прва година средно би можела некако да го полагам предметот по кој е добиена оценката и која е процедурата? Ви благодарам однапред