Во Тинекс има Јас конкретно имам земано од тие малечките по 6 што се во паковка и се прекрасни, ептен се осеќа мирисот. Цената им е околу 80 денари
Префрлив со cut фотки од мобилен во пц. Потоа го дисконектирав телефонот. Потоа ги едитирав фотките во lightroom. Потоа, едитераните фотки се обидов да ги префрлам во телефон, но бидејќи имињата на фотките ми се поклопуваа со други, го прекинав префрлувањето. Бидејќи некои фотки се префрлија, притиснав неколку пати undo за да ги вратам назад. НО.. не само што не ми се врати ја, ми се undo-на се' што направив од самиот почеток. Сега, ги немам никаде фотките во пц. Дали постои начин да се вратат некако? Не знаев дека undo ќе значи перманентно бришење...
Не на македонскиот, зборот ми беше дали можам да примам пари и да си ги трошам онлајн а притоа Пејпалот да не ми е поврзан со картичка.
Затоа што ја обновував и сеуште не ми е стигната новата. А не сакам да поврзам друга. Ќе си почекам некој ден. Ти благодарам на одговорот.
^ Мислам дека висината на цената на регистрација за кола се определува според коњажата на возилото За предлог би ти предложила псс ,јави се на нивниот број прашај ќе ти кажат
Дали некој има пушено од цигарите Собрание, каде можам да ги купам и која цена се отприлика? Мислам дека се јакички малце
Офф леле јас пред месец два го купив ама ич неможам да се сетам колку беше не ме фаќај за збор али од прилика 200-300 ден