Дали знае некој некоја агенција наша што посредува за вработување за во странство ( Германија поточно ) а да не се работи за работа на брод?
Колку се само смешни Шопинг во Врање хахаха, Врање па еден голем град мислиш Београд Често ги има понудиве, ама не ги бива организаториве за патување, во превод шопинг до шутка имам идено онака мал град, цени како кај нас онака ни скапо ни евтино, повеќе е да се прошеташ...
Во Врање можеш да купиш кожни кондури и чизми по цени како кај нас вештачка кожа. Ташните се по 400-500 денари. Има голема кинеска стоковна куќа каде има огромен избор на све и свашта од облека по цени како во Шутка на времето. Ако имаш милениче, дупло поефтини се и храна и ампули. Храната по кафани е преефтина, така да и дури само на прошетка да отидеш се исплати.
Каде во Скопје има креветчиња за мачки? Во кој пет шоп да барам? Знам дека ваквите обично се продаваат за кучиња ама нема везе мислам може и мачка да спие.
Koga nemas dovolno potpisi od predavanjata,dali moze da se kupat potpisi po bilo koj predmet,kaj nas mislam treba da imas najmalku sest od predavanjata za da ti vnesat elektronski,sega prasanjevo mi e se kupivat li elektronski potpisi,inaku na UGD sum,ako znae nekoj da mi odgovori.