Како што си одела досега на предавања мораш и до крај на семестар а за следниот запиши се вонредно. Евентуално ако извадиш боледување од сега до јануар така можеш да не одиш на предавања, ама за боледување повеќе месеци ти треба комисиска одлука од неколку лекари а не само од матичен.
Никој ништо не ти враќа само ти даваат опција за најбрзо лет што имаш за таму каде што ќе одиш.... Пред две години ни го откажаа летот за Швајцарија и само нѐ пренасочија на најблиску лет што имаше, а тоа беше за една недела..
Nemozam na nozi da stojam od neuhranetost,pa panicni napadi,vo depresija sum teska,I so kolegite nemam odnos,od koa Edna mi naprai zbrki,nesakam da odam,a go sakam fakultetot.
Зошто не послуша пред 2-3 месеци кога сите ти викавме да одиш на лекар? До кога ќе се уништуваш себеси? Нели мислиш дека е редно време да отидеш? Темава не е за ова, ама од авион се гледа дека ти е потребна помош.
А зошто да не сакаш да пиеш лекови? Вака тонеш свесна ли си? Остај факултетот тонеш за сама себе и животот кој би го имала кога би се лекувала на време.
@Crnookata можеш да одиш директно на испити и да го завршиш овој семестар така, а и тоа што не ти е јасно јави се на студенски прашања и ќе ти кажат најубаво и најточно. Ама ако продолжиш со овој став и не си преземеш нешто за твојава состојба ни испити ќе се видат, ни ти ќе се подобриш.
Im pisav jas na profesorite,edniot mi kaza da dojdam kaj nego,Edna profesorka mi kaza da nee se grizam vazno e zdravjeto see drugo see postignuva,I ke see dogovorime koga ke mozam.
Ми беше пратена пратка по Карго Експрес, која требаше да пристигне вчера, а стигна денес и притоа внатре фалат многу работи. Се јавивме таму каде што беше испратена, вработената беше дрска и безобразна. Колку се реално шансите да се направи нешто?
I mene vaka mi see Ima sluceno,poracav tri bluzi,mi ispratija samo dve,Im pisav no nee mi odgovorija.