Здраво девојки сакам да прашам каде можам да го најдам спрејчево низ Скопје.Копија на VS се но премногу траат.Купено ми е поодамна од Охрид но веќе го нема.
Истечено ми е здравственото осигурување кои документи се потребни и каде да ги однесам за да ми се продолжи?Фала.
Каде може да одам на антицелулитна масажа а да не биде по овие познатите салони силуете, афродита итн
Ти треба најдобро да знаеш што да му купиш на дечко ти. Не сме ние со него во врска па да знаеме што сака. Членот погоре ти наброја неколку работи, но не на сите им се допаѓаат ти. Треба да си го запознаеш дечко ти за да научиш што сака, а не вакви глупи прашања. Ти ако не знаеш, не знам кој треба да знае..
Да се надоврзам на членката погоре - би можела да му подариш некоја добра книга, убав ранец, џемпер, некој вид на спортска опрема ако е љубител на спорт, DVD со омилен филм, музика или игра ако е гејмер, карти за концерт или натпревар што сака да го посети... Има многу нешта, зависно од тоа колкав ти е буџетот и што тој сака.
Зошто вака дрско и се обрати , може веќе си ги има дадено оние стандарт поклони , или пак сака уникатна идеја , на форумов мислам дека и затоа сме за споделување искуства и идеи , еве и на сопругот му се ближи род , тапа сум во ум што да му земам , а веќе години сме заедно , изгледа не сум го запознала уште