Сакам внедела да тркнам до Ск па ако знае некој дали работат ДМ (било која) и веро џамбо? И ако работат до колку саат?
Во маркети ќе најдеш во тегла.Јас еднаш купив и се намачив дур ги направив и едвај ги вадев од тегла цели беа во дупки или делче им фалеше.Чекам кога ке почнат па свежи да си земам и ќе си замрзнам.
Извинете на глупото прашање, ама да не се правам паметна како манекенкиве за Бјанка Мизел Никогаш не сум ставала пари на трансакциска сметка, треба само кеш пари да однесам во банката во која што имам сметка и да им кажам да ми ги стават на сметка така? и потоа можам од банкомат да ги вадам?
Дали во пошта бараат лична карта кога уплаќаш уплатница? Во банка знам бараат, не се на мое име уплтаниците
@SelenaGomez Мислам дека не требаше, само точно пополни се во уплатницата, внесуваат и плаќаш колку треба
Ако не е прашањето за овде префрлете го во друга тема....Ми требаат материјали е сеа ми треба поголема метража ама не скапо.....На бит пазар го нема тоа што го барам, поише е свечено чипки, а мене ми треба за навлаки за столови.Значи обичен само ми треба за повеќе стола... Дали знаете некоја конфекција која би можела да ми продаде пошо сигурно таму би било најефтината варијанта?
Колку може да стои во фрижидер обарен црн џигер без зачини и слично само малку обарен и во ќесе затворено?
@Pcelka1315 Ако прашуваш за обичен фрижидер, не се препорачува повеќе од 24 часа, но подобро е во замрзнувач