Девојки да не знаете каде може да се купи шеќерна волна за да се подготвува дома? Ми спомнаа дека имало пакувања такви но јас прв пат слушам..
некое убаво бутиче/продавниче за облека? оваа ин што е сега, хихи. да не е бершка, зара, таму само кога има попуст можеш да се изнакупуваш све и свашта
Веројатно се работи за стара вест од минатата година, кога книжните 50 денарки се замениа со пластични (и бледи ) 50 денарки, и сето тоа беше готово на 15 мајно во 2018 година.
од бит пазар према чаршија на сам почеток од десна страна мала златара, таму е најповолно (барем беше до пред 1 година) дали има некој инфо каде е тој бутик на чаршија кај шо имало модели на масимо дути и др марки по поволни цена, нешто како аутлет било, наслушнав а не разбрав
Лешочки манастир, Колешински и Смоларски водопади, Беровско езеро, Пониква, езеро Паљурци, Марков Манастир, Кањон Матка со пештерата Врело...
Точна е таа вест, 1о денарките и 5о денарките се менуваат во банка до 31 мај 2019. @daylight во грешка си душо.
До мај да се заменат треба во банка кованите монети од 10 и 50 денари, а после тој рок ќе може само во НБРМ да се заменат
Нема потреба кованица да се менува, не е скината..е сега незнам кога ќе ги менуваат сите пари поради новото име.
Дали некаде во Македонија може да се набават/направат стаклени малечки шишенца (по големина и изглед налик оние за пудра)? Знам дека има на Али, но ако има кај нас ми е побрза варијанта.
Не знаев каде да прашам Она одвнатре што се става на медицински ракавици како пудра што личи, што е всушност?