Вака да ве прашам ми треба соковник кој ми го препорачувате? Не блендер затоа што во блендер неможам да цедам капинки, малинки, аронија киви. Семките остануваат внатре.
Имам видено на некои web продавници дека продаваат мини машини за правење. Не се сеќавам само на името на продавницата.
Каде во Скопје можам да најдам соја плескавици? Барав Веро, Тинекс, Кам, Стокомак, Жито и ама баш нигде немаше. Месарници свртив 5-6 исто немаше.
Дали некој има искуство со Creatuve Hub? Дали сте биле дел од некој курс, академија? Ми требаат некои информации
Провери ги .. Bikemarket mk i velosipedi mk Има адреси кај тоа полето за контакт..па и јави им се Тие велосипеди мк се до автобуската кај рамстор т.е тутунска банка 50ка и 57ца кај што стојат..на аголот према улицата позади рамстор што иде
Дали некој посетувал некоја академија од типот на Brainster, creative hub..? Неможам да најдам тема за да прочитам мислења. исто мислење. Хаха пиши ако разбра нешто
Искрено многу ветуваат а малку даваат... Ми дадоа стипендија ама ете не можам да ги пофалам баш.. Дајте си ги парите за поквалитетни обуки Не сакам да звучам како да ве одвраќам од желбата да посетувате некоја академија ама најсериозно има подобри опции.. За што конкретно сте заинтересирани? Ако можам некој подобар совет да ви дадам тука или во ЛП
Еднаш уплатив некој пакет на Тиндер за 800 дрнари, но не го искористив. Пред некој ден ми дојде пак по втор пат за наплата, но немав пари на картицата и не ми зема. После тоа го избришав акаунтот. Пред пола саат ми зема пак пари, 800 денари, а акаунтот ми е избришан. Како би можел да ми ги земе парите кога веќе немам акаунт? Дали може да си ги повратам парите?