Девојки ве молам за помош. Кај изработуваат слики по порачка? Може на платно а и не мора, може само како слика па јас да ја ставам во рамка. Димензии од прилика 40x50. И дали знаете каде има рамки?
Девојки, Каде би ми предложиле да се прошета во МК, за време на викенд, а да не биде многу далеку од Скопје?
Koga se ispraka pratka po kargo od doma treba da ja pakuvam pratkata ili se pakuva tamu na lice mesto?
Рибник Нижилово (Велешко) рибен ресторан Сарај-Езеро Треска, само за прошетка околу езеро Црква Св.Илија Бањани - таму во дворот на црквата имаш услови за скара, има и маси за седење
Козјак Марков Манастир Матка Треска Скопска Црна Гора - Таму има повеќе цркви и манастири, секако во природа Велес - Бела Вода Визијана-Кумановско, половина час возење од Скопје
здраво девојки,сакам да ве прашам нешто. Како што има диплома за најдобар дечко, најдобра мајка и сл. сакам да му подарам таква диплома на мојот инструктор.Дали знаете каде можам да најдам или ако нема што би можела да напишам ?
Здраво девојки Дали ќе може да ми предложите бутик во Скопје за посвечена гардероба за повозрасни жени од 60-70год? Фала однапред