Спојлер . Дали некој знае каква хартија е ова на првото, интересно изгледа ама сигурно не е обичен лист?
Од 300 денари па нагоре, зависи од големината. Има во Џамбо помеѓу ескалаторите и во Сити Мол најгоре пред игротеката.
За другпат, симни си ја апликацијата Викни такси, и таму ти се рангирани кои најмногу ги бараат. Инаку јас се возам во Глобал најчесто.
@franca И јас мислам дека е хамер во боја. Таков можеш да најдеш во било која книжара, а и плус светкавиот селотејп можеш да го најдеш и по книжари, во Џамбо и Веро маркетите исто така сум гледала, ги има секакви и многу интересни
Se izvinuvam za latinica. Moze ne e za tuka ama itno mi e So koj avtobus mozam da odam od drzavna do karposh
Dm во Петрич нема. Најблизу е во Сандански. Тоа што има каталог за петрич не значи ништо. Покажува дека има каталог за скоро сите градови во Бугарија затоа што е ист секаде. Прочепкај малку подобро по страната што ти дава неточни информации Патем тоа не е актуелниот журнал. Актуелниот е со две девојки на насловна..
Тоа е од што пробуричкав на Гугл и што ми даде. Сајтот каде што имаше ставено мапи каде се има ДМ беше крешнат и не отвораше, па затоа го поставив тоа...
Da go gledav rasporedot ama nikako ne mi odgovara katastrofa e Mislev da ne ima ushte nekoj avtobus na ovaa relacija. fala ti