Kako da stignam do josib broz tito gimnazija koj avtobus pominuva tamu? I do ova esi na ul.kosturski heroi? Kako so koj avtobus da stignam do tamu?
Дали можеби некој знае колку кошта еден час градска вожња на автошкола во Скопје? И кои документи треба да ги поднесам за да возам?
Со 57, 59 до Рекорд и после пеш. 57а и 59а не сум сигурна дали поминуваат на Рекорд. После од Рекорд до ЈБТ гимназијата имаш 5 минути пеш. Само право треба да одиш, од лева страна е ЈБТ. Види на мапа. Од ЈБТ до Костурски Херои не ти ни треба бус, за 1-2 постојки, тоа ти е 10 мин пеш. Одма на кружнниот првата улица од десна страна е. На 150 метри ти е тоа ЕСИ што го бараш од лева страна. Исто и за ова види си на мапа за да не луташ.
Јас кога гледав пред некоја година, мислам дека 1000 беше од час од прилика. Мислам дека може со нивна кола, а ако сакаш со твоја. Ова мислам дека беше во автошкола Боби ем или така нешто. Најдобро да се јавиш и да прашаш, некогаш знаат и попусти да имаат или на 10 часа еден гратис и сл.
Мислам дека можеше со твоја само ако е за вежбање, ако имаш дозвола и ако е колата на твое име или имаш полномошно. Освен ако нешто не смениле и не може веќе.
Така ми кажаа мене од автошколата. Може од нив самите зависи. Одговорноста е поголема кога нема дополнителна кочница, па може затоа избегнуваат.
@СуперДевојка @Antolinaa Ви благодарам и вам девојки на одговорите. Инаку, не мора да биде некој прескап и со мега функции, но и да не се расипе на втората кривина што би се рекло, кога веќе се купува Највеќе би дала 4000-5000 денари, бидејќи нема да ми треба премногу за користење. Дали знаете добри предлози за таа цена? If it's possible
Ама јас прашував за низ Скопјево, дозвола имав и возев, не бев ученик, само низ град сакав да повозам. Сами ми рекоа може и со мое возило ако сакам. Тебе не ти дозволиле бидејќи не си имала уште положено Затоа спомнав услов ми рекоа е да имаш дозвола за да може со твоја кола.