Da ,vo koristenje na uslugi . Nekoj veli deka koga si vraboten plakas uste pomalku otkolku koga ne si ...pr apcinja ili koga ke te upatat za nekoj pregled.
Дали можи да се провери впошта каде имам испратено препорачано писмо дали е стигнато бидејки не можам дс видам каде го пратив.Пратено ми е во германија во пензиски фонд.
Нема шанси да не знаел сите ја знаат таа фурна дури и моите роднини што се од Србија.Има и уште една на Бит Пазар некоја многу стара фурна со наут ги прават симитките ама не знам кај е точно биле многу вкусни.Следен пат ќе знаеш кај е фурната
Балони, траки за украсување, тул и слични работи кај можам да најдам на Битпазар? Таму ме пратиле да барам.
Тул на женски пазар, кај што продаваат материјали. Балони карши женски пазар до Атлантик (кај полицијата) кај што продаваат вештачки цвекиња. Траки 2 продавници подоле во магацинот.
Дали има некој заинтресиран за каталошка проджба на реалтивно нова фирма на нашиот пазар ? Ако некој го интересира за подетални информации во порака ќе му објаснам .
Знаете ли дали пари пратени преку вестерн унион се одданочуваат, едно време слушав некои информации за промена на законот ама не сум сигурна.
Da i narednata godina potrebno e liceto koe gi primilo parite da podnese izvestaj vo UJP za dopolnitelni primanja.
А знаеш ли од кога е законов, пошто предходната година јас имав примено некои пари ама за жал не ми текна дека треба да платам данок, ептен ситна сума беше ама сепак.
Ме интересира дали некој се занимава со онлајн трговија со биткоинс и дали му исплатиле нешто, преку која банка и дали морал да докажува од кај му се парите. Тоа уште се води како нелегално (барем така мислам) и банките ретко се нафаќале да исплаќаат на таа основа, бидејќи не можел да се докаже изворот на парите, може да го сметаа како перење пари, тероризам и сл. Да знам дали да се замарам со фикс идејава. Ако е некој добро упатен може и по лп.
Ништо веќе не вреди во таа слаткарница. Јас си одам понекогаш во Палма Карпош, боље 100 пати од оваа другава во Аеродром.
Јас знам дека пари од правно лице се даночат, а пари од физичко лице не. И двете треба да се пријават.