Девојки утре сум на крштевка и купив картичка за со поклонот..е сега прашањето е што да напишам во неа :/ помош плс
Дали на некој му се има случено да ги има избришано сите пораки од Мобилен а да му кажува дека треба да се избришат некои пораки да се направи слободна меморија за други пораки. Значи ме скрева тоа,сите пораки ги избришав меморија коа ке видам 3/1300 во телефон , и 1/40 во СИМ. И пак ми кажува дека нема место
Девојки можеби ќе ми се смеете,ама да си прашам јас Дебелеат ли кикиритки без лушпа ама овие се без сол и не ми изгледаат мрсни М ?
Повеќе ми е за форумот прашањето, забележав додека вртев мислења ист потпис како мојот и прво си велам, еј па ја не пишев тука и одма видов дека друга форумџика го копирала мојот потпис, не дека толку ми пречи, ама сама си го правев и глупаво ми е да се гледа потписот идентичен како мојот на нејзините мислења. Чаре?
За жал морам да те разочарам, кикиритките дебелеат, без разлика дали се со луша или без, пржени или печени. Во 100г кикиритки има нешто повеќе калории отколку во 100г чоколадо, па ти види си. Чаре ако толку ти е битен потписот, а не сакаш да го смениш, пиши и ЛП на форумџиката со исти потпис, па ако е активна белки ќе го види и ќе најдете споразум. Мојот потпис на фемина еднаш една го имаше ставено на фб во инфо, па видете каков впечток сум и оставила, па посебно мојот потпис. И тоа случајно една феминка го пронашла и ми кажа, мислела дека сум јас. Абе буквално беше копиран, исти како мојот, пастиран.
Епа ева го сменив јас веќе, сега може и овој ќе го преземи, инаку Lux и мојот е целосно копиран бидејќи е слика али тоа е, помислив да пишувам ЛП ама си викам ај нека ќе и ја расипам „креативноста„ на девојката