Девојки што би препорачале за после сончање? Многу се лупам, а не се ни сончам којзнае колку.. Купив алое гелот афтер сан од блек ап ама никаков ефект нема кај мене пак сум лушпи цела...
Мојата пријателка се зачлени на фемина но си ја напиша имеил адресата на yahoo а не си го знае пасвордот дали може да се смени имеил адресата и да си ја стави онаа што и е на gmail?И како
Итно ми е, ако некој знае да ме упати кои документи се потребни за патување со туѓо кола во странство, поточно во Грција. Значи колата е со Мк регистрација, а тој што ќе ја вози има германски пасош и германска дозвола. Дали и каде може да се извади овластување за возење на возилото? Дали треба интернационална дозвола? Во Здружение на возачи ми рекоа дека не можело да се извади овластување на германска возачка, морала да биде македонска...
Во АМСМ се вади, во делот за меѓународни сообраќајни документи. Документот што тебе ти треба се вика: „ОДОБРЕНИЕ за управување со туѓо моторно возило“. А дека возилото е со странска регистрација, веројатно тоа е проблем, а како ќе се реши, види од АМСМ што ќе ти кажат.
Смее, ама течности како пудра, маскара, сјајчиња треба да ти се во посебна ќесичка. Јас да прашам - каде да најдам кутивче за подарок за обетки? Да има такво перниче внатре, и по можност да не е кичерајско. Некое елегантно и интересно.
Не мора да значи, може и на минималец да е осигурана, а другото да се води како бонус или награда од работодавец. Најдобро во договорот за работа. Инаку, каде да купам вакви жилети за лице?
^Баш поради тоа прашувам дека секој месец добивам различен бонус но тој не влегува во основната плата. Затоа ме интересира каде може да се провери а да е веродостојно