Здраво,ме интересира каде има фирма за префарбување на текстил,имам направено флека од фарба на панталоните,па сакам да ги префарбам во друга боја.
Dali pregledot za sanitarna kniska e dolzen gazdata da si go plati i dali kaznata e na nas da ja platime ili gazdata( ako ja pisat)?
Домаќинки ќе ве молам за помош. Сакаат да ни купат машина за перење алишта од Нептун, но не знаеме каква. Горење не доаѓа во обзир. Доколку сте задоволни од некоја пишете ми, може и слика да ми пратите..
Здраво, не најдов соодветна тема па да прашам тука. Пред некој ден на работа имаме пуштено сметка од прилика 33000ден (денеска ја видовме ). Сега со оглед на новиот закон дека не смее да се пуштаат сметки над 30000ден, дали знаете кои се последиците? Од сметководство не знаат да ни кажат.
Балоните со бројчиња за роденден кај ги има, Веро џамбо имам видено само дека има едно кај шо продаваат. Да земам од таму или од друго место, некаде низ Ск да е само? И отприлика колку се?
На Бит Пазар сум гледала, 50 денари е балон + 70 денари од балон да се наполни со хелиум. И по маркетите исто така имаш.
Дали имате некаква информација за некој стационар за животни во Ѓорче Петров? Или местото се вика Ѓорче Петров не сум сигурна не ми дадоа многу податоци.
Дали може да одам во Црна Гора со лична карта со моминско презиме имам поднесено за нова ама ми рекоа за најмалку 3 недели ке ме викаат да се сликам а јас сакам да одам на 02.09 ???
Знам дека е лето и сезона, утре сакам да одам до Грција и некаде пред 9 ми е план да поминам граница. Дека недела, колку време од прилика би се чекало, има многу гужви? Фала