Девојки , дали има некоја нарачувано од sport vision online , и дали може да се нарави замена??? Нарачав патики и мали ми се ...
Дали знае некој каде би можела да најдам увин чај природен, во дм има од брусница ама не сум видела од увин, да не знае некој?
Дали тортиљите од Кам маркет се јадат без претходно да се приготват бидејќи на нив пишува 2 минути во рерна на највисока температура? Дали тоа значи дека треба само да стоплат или потребно е и да се печат?
Конкретно за овие незнам, ама јас готовите тортиљи ги ставам во тавче претходно намачкано со зејтин, само со хартија поминувам по тавчето и ги "запржувам" од двете страни. Додека не добијат малку боја, дури мм ги сака по испечени да имаат и малку црно
Не можев да најдам тема кај што е активна па да прашам овде, дали некој знае и може да ми каже од каде да најдам скрипта или прашања по предетот маркетинг на ФОН од професорот Мирко Трипуновски?
Dali koga ke ja " zemi " bankomatot kartickata poradi podolgo stoenje ,koga ke odis vo banka se naplaka uslugata za zemanje na kartickata od bankomatot?
Баш овие од Кам прво малку ги "потпечувам" во тавче за палачинки намачкано со маргарин ,баш околу 2 мин и супер се
Не се наплаќа ништо. Само прашај во банка кога го отвараат банкоматот да си ја земеш или во таа филијала или во главната банка.
Пишав и во темата за Јавање коњи но не е баш активна. Ќе може некој да ми пиша во лп број ако имате од коњички клуб Хиподром или било кој? Барав на фб но не некои не се активни а други не креваат