Да не знае некој во кои ДМ маркети освен во Сити Мол ја има козметиката на 183 days? Бев во ДМ на Битпазар, но немаше, а во Сити Мол сите кармин што беа останати беа отворени. Конкретно ми треба овој кармин-маркер, го пробав од тестерот и многу брзо се исуши и не се размачкуваше, баш ми се допадна.
https://www.lightinthebox.com/hr/c/...erja-i-parke_34735/2.html?prm=1.2.58.0#nohash ima nekoj poracuvano od ovde...neznam dali besplatnata dostava imat i do Makedonija.
Дали знаете некој кафич во Скопје што има нормални цени за коктели и др алкохолни пијалоци бидејќи во подледно време не сум обрнала внимание, повеќе сум пиела кафиња?
Спалато, по 150 им се коктелите а стварно имаат алкохол. Џус Бар им се од 180-250 мислам Папилон се мислам евтини. СКАПИ:Кино Карпош ( најевтиното МИСЛАМ е накај 200 и нешто), Каса Бар, Рузвелт, Центар Бар.
Дринкерс спроти соборна. Околу 150 ден. се повеќето коктели. Не дека е нешто преефтино, ама сум начекала коктели и по 200+ на други места, така да за споредба мислам дека е поефтинко.
Првпат слушам за вакво нешто. Во банка се става пари на картичка, а не на банкомат. На банкомат ги вадиш парите.
Хаха знам дека се става на шалтер, ама се става сега и на банкомат, сум ставала 100пати на банкомат на филијала на НЛБ, сакав да знам дали на тој во сити мол може, не сум го загледала дали е таков банкоматот.
Дали може некој во лп детално да ми објасни како да вратам програма од вчера наутро на телевизија од телеком?
Ми треба инфо за конкретна книжарница, доколку некој знае затоа што најчесто се продаваат речници, а таков вид литетратура имам. Во Филијалата на НЛБ има таков банкомат.