Само палачинката е 110 ден, нутела фил е 60-70 и натака секој топинг или додаток се наплаќа по додатни 50+ денари. Мојата палачинка со 3 додатоци ме чинеше 270 ден. А на вкус искрено не бев нешто воодушевена.
Пријави. 1. Граѓанска обврска на секој граѓанин е да не замижи во очи на кршење на законот 2. Морална обврска на секој граѓанин е да се обиде да заштити човек ако има можност. Многу од жртвите на семејно насилство не го пријавуваат насилникот. Барем ние од страна не треба да ќутиме. Оние што рекоа дека ти ќе наебеш, нема... Никој нема да каже дека ти си јавила.
На страна што е маркетинг не мораш воопшто преку нив да се осигураш отиди си сама во кроација, стварно се исплати еве веќе 10та година сум осигурана да не беше тоа никогаш тие пари немаше да си ги тргам сама на страна
Абе јас ако ми требаше агент ќе побарав, имам свој секако ако веќе решам него услуга ќе му направам, а не на некој што прв пат го гледам. Ама нема везе
Сакам да прашам, откако се пополнува апликација за закажување преглед во Систина, колку најбрзо ве контактираат назад и ви закажуваат?
Дали мора да се закаже за обновување на пасош и кои документи треба да ги однесам? Сум заборавила како одеше цела процедура...
Ке исцедиш еден лимон, а во него ќе додадеш 1 голема лажица мед.Ќе матиш додека не се направи како сируп. Го пиеш постепено, во текот на денот. Јас правам гаргара на грлото и ја голтам целата течност одеднаш, а цедам и по 2-3 лимони. Ефект има веднаш.
Природен лек тој што го кажала @H&J е ефикасен. Исто така може и во топла вода да ставиш: лимон, ѓумбир и мед. И да го пиеш како чај, доста ослободува и тоа Ако не успее ништо од природните, најубаво може пастили да си купиш ако ги знаеш оние Септолете, Ангал (има и спреј) како бонбончиња се на изглед, ќе ти отпушти грлото.