Ако има некој картичка од Зегин, да ми каже како се собираат поени? Цело време купувам од таму, а немам ниеден поен. Кои производи носат поени?
Многу е глупаво, имаат посебен каталог со собирање бисери го имаш и на нет и само тие производи ако ги купуваш собираш инаку џабе колку пазари таму Затоа еурофарм се многу подобри ако
Како може да примам пари тука во Македонија преку Вестерн Унион? Личноста која праќа се наоѓа во Англија, може некој да ми го објасни процесот на интернационално плаќање со Вестерн?
Не грижи се, на орхидеите им паѓаат цвеќињата и после одреден период повторно цветаат... Чувам и јас орхидеја и во моментов е „гола“.
Јави се во вестерн ќе ти кажат точно, мислам дека треба само име презиме и матичен тој ги праќа ти тука било каде што има вестерн ги подигаш со еден број шифра што ќе ти го каже тој од таму
Каде да ја пријавам лудава жена што лаже народ? Прво кога и се јавив вика плата 35.000 до дома носат да пакуваш и после ми вика 1.500 да и уплатам за апликација, кога ќе дојде крајот на вакви фејкери за работа? Срамота , некој можеби,навистина бара работа и ќе уплати!!! https://www.pazar3.mk/oglas/rabota-...r-sandevo/rabota-od-doma-za-pakuvanje/3356015
Гарант ништо не ќе и направат зашто сигурно ништо не фигурира на нејзино име. Ниту фирма постои ниту бутур. Ваквите преваранти не се толку лесни во умот па да паднат на финта дека ќе ги пријави.
Абе да, ама кај има да платиш пари за да аплицираш за работа? Друго, 35 000 плата за пакување локум? Кокаин да се пакува па да разберам тие пари да се даваат ама локум... Целава ситуација е нереална ама од друга страна па ние сме и оние кои пишуваа “го сакам Кам во поштенско сандаче” и тоа кажува многу работи...