Имам ставано ептен ми помага.Ама до утре мислев нешто да ставам. Паста за заби би помогнало? Ми треба лук
Na crno vlakno mislam crni no poretki vegi koja bojana gel bi odgovarala medium brown,light brown ili ash brown...barav dark brown nemale
Jas go mackam so 70% alkohol i odma mi se povlekuva ne ni doizleguva. Malku boli koga ke se namackas ama barem se povlekuva
I jas toa se plasam,...neznam kakva tocno e medium..Sega mi kaza deka ash brown bila temna blisku do crna boja.
Jas kolku shto znaam ash brown da ne e svetla da ima mala nijansa na sivo.Spored moeto poznavanje mislam deka e taka. A da prashash nekoja kozmeticarka taa da te posovetuva
Nemam takva bliska za da ja prasam,I jas koa proveriv na google mi izleze boja kako na sivo zatoa sum zbuneta..a cela godina go baram ovoj gel.
Си купив лаптоп, е сега друг проблем имам. Нема инсталирано виндоус, немам ниеден близок програмер и немам идеја кај да го носам да ми инсталираат. Ми треба некој сигурен или па сервис шо се бават со тоа, шо сте задоволни и би ми го препорачале. Може и у дм бројче или контакт нешто да ми пишете.
Ако имаш друг компјутер со windows 10 инсталирано на него, можеш сама да си креираш bootable usb и да си го средиш компјутерот. Секако и по сервисите ставаат нелиценцирани оперативни системи.
Немам, претходниот лаптоп ми е стар и со виндоус послаб... Ич не се разбирам за вакви работи, не би да чепкам сама... Само некој убаво да ми го среди, не е проблем другото, ни цена ни нишо.
Дали има некоја апликација,за англиски јазик,која што може да го провери контекстот и времето(past,future...) на реченицата,дали се исправни(или поголем текст)? Благодарам однапред.