Мала масичка на расклопување ама по пристојна цена? Се што видов онлајн е 2800-3000 и ме зачуди искрено
Дали во Охрид по пет шоповите продаваат змии и колку кошта најмалечката. Сакам на една ,,другарка” да ѝ поклонам за роденден. Не знам дали змија или ножот што ми го запика во грб. Дајте идеа
Ова со змија за поклон е интересна идеја за таков тип на луѓе, и многу оригинално во симболична смисла.
Ти си ептен креативна дефинитивно. Ама ќе биде жално за змијата ако после ја фрли некаде или ја убие..подобро нож, и тоа е симбол(и рачно напишана порака со него).
Само лична карта ти е потребна, се плаќа околу 150-200 денари, пополнуваш барање во МВР и можеш таму директно да си платиш со картица.
@Angie1432 фала ви знам дека ме бива Ѝ купив голем нож убав и напишав честитка со XOXO на крај. @marija305 се плаќа 100 денари, и само лична карта треба како што кажа ЛејдиБаг Јас вадев пред месец и нешто и од дома си отидов со пополнет образец да не губам на време таму бидејќи уште во 8ипол сабајле беше фул.
Одвај чекам да напишеш реакција на ``другарката`` кога ќе го види подарокот. Се надевам дека на крајот од роденденот ритуално ќе ја жртвуваш со ножот
Треба да се пополни тоа барањето за издавање уверение за државјанство така? Треба да вадам па сакам од дома да си имам пополнето.
Од Сетек така? Некако ефтини ми се гледаат па затоа прашував, ама мислам дека имаат и голема гаранција.
Па, од Сетеκ има и убави и не толκу сκапи ρаботи. И вρаботените се многу пρистапливи. Имаат голем избоρ и цени за сеκого...
Да од сетек за 6000 денари го земав тогаш беше доста намален па си реков ако не го бива ќе ги прежалам парите. И еве веќе 4та година си работи се најнормално. Во сетек некогаш можеш да најдеш навистина голем попуст. Имам слушнато и за машините зборуваат дека не им чинеле и едвај ги продавале. Машината ми е веќе пола година до сега да не подречам е супер. Ако ти се допаѓа не се мисли зимај