Здраво , со што да го изчистам бекатон плочките , бидејќи има капено масло од кола? Пробав со циф но не се вади. Ве молам за помош прелошо озгледаат
Како можа да ги исчистам панталнове што ги накапав? Ми требаат за утре не можам да ги ставам за перење оти нема да се исушат
Може да ги исушиш со фен. Јас така правам кога нешто ми итно. Испери ги на рака сега и утре ако не се сви досуши ги со фен.
Како се вика прашокот во кесички против болки што делува за 10 минути? Го употребуваат против забоболка или силни болки...
Ибупрофен имам земано во ќесички прашок (600мг). Многу брзо делува, за силни главоболки конкретно го земав.
Омино бланко вади се. Доволно е само местото да го испрскаш, 20тина минути да отстои, да се затрие и само таму да го измиеш со вода. После со фен исуши го или остави ги надвор, топло е, ќе се исушат.
Во Базаро и Џамбо провери. Од кај што е купен. Нив прашај ги. Во топ шоп пример си имаа сервис и самите поправаат.
Јас мислам дека може и други. Е сега не знам како е ради ситуацијата со вирусов. Имам слушнато дека е околу 500-600 денари за цел ден. Не знам точна сума. Инаку познавам луѓе што биле, а не престојувале во хотелот.
Порано беше 600 преку недела за викенд 1000ка сега со коронава дали пуштаат а да не си гостин во хотелот не знам