Негде да печатат слики на платно? Како од венчавката пример и поголема да е.. Битола да не знај некој или да можи по карго да се пушти..
Mozi nekoj tocno da mi kaze kade se naoga prodavnicata za vunica,igli i konci vo Ohrid...kako sto citav do gostilnuca vkusno se naoga no na Google maps ne mi pokazuva(ne sum od ohrid pa zatoa prasuvam)
Тоа е во центарот, по турска чаршија само право. Точно како што пишува на Google maps, до гостилница “Вкусно”. Нема да го промашиш.
ке може ли некој да ми каже дали е продолжено трудничкото на 1 год...дали е изгласан тој закон за да си го продолжам
Пробав да нарачам од look fantastic и никако да успеам. Billing address е уствари адресата на која ти е картичката отворена или? Пример сакам да порачам со картичка од Македонија, а пратката а ми стаса во друга држава(таа е delivery address). Се мислам па да не е и до тоа што не ми е кредитна картичката, ама има опција за плаќање и со дебитна.
Пишав и во друга тема ама нема одговор затоа и овде ќе прашам. Луѓе ми треба информација, итно. Дали за влез во Бугарија треба освен негативен тест, да имаш и бугарско државјанство? Така слушнав денес дека морало да си бугарски граѓанин за да влезеш. Колку е вистина
Порачај си од на AliExpress. Истиве ги има, а далеку поефтини се. Има и зелено и розево, цената им е околу $3-$4.