зошто неможам да се вклучам и да разгиварам со тие од контак центарот имаат некои измени или јас незнам да се снајдам ај малку помош таа ми ги кажува што како но вика цело време погрешно избравте е а тоа е ај помогнети ми
Ако нема пристап до одделот за Техничка поддршка, што понекогаш се случува, избери опција да разговараш со оператор. Автоматски ќе те поврзе.
Каде на нарачам топер за на торта со бројка? Нешто како на сликата. Може да биде и од светкав картон.
Ќе може некој подетално да ми објасни како да стигнам до Point retail park? Не го познавам добро тој дел од градов Со кој автобус се иде? Кај да се симнам?
Luge kade da najdam tarot karti mi trebaat za denes za poklon mi se, sakam da izraduvam mn dobra drugarka shto e fascinirana od toa najdov edna strana na fb no nemaat na lager. Pomos
Со 19ка се симнуваш на 6та станица доколку пример се качиш на бит пазар. И потоа одиш малку право и вртиш десно Големо е нема шанси да го утнеш
Здраво, сакам да прашам дали имате искуство со продажба преку огласи на интернет и како е посигурно да ги добијам парите за тоа што го продавам? Со карго или платен организиран превоз од нивна страна?
Ако не го плати, производот од Карго ќе ми го вратат? Се работи за поголемо, потешко нешто. И дали Карго од дома би ми земале затоа што е тешко?
Мислам дека карго земаат од дома. Отвори на страната од карго имаш правила и услови за користење на услугата. А види и по другиве пошти, дека од online страни што имам нарачувано ми имаат испраќано по други брзи пошти и функционираат на истиот начин ( примачот да ја плати договорената сума за да ја добие пратката).
Да, ќе го вратат. Има рок купивачот мислам 5 дена, ако не го земе го враќаат. Ти ги сносиш карго трошоците во тој случај. И да, може да ти го земат од дома. Разгледај во повеќе фирми, кај кои ти е најповолно. Фалкон Логистик се добри, добиваш тракинг број и цело време ја следиш пратката.
Здраво феминки . Дали знаете каде можам да најдам дуксери и маици по кратки ракави што се продаваат на кило? Благодарам однапред. <3