Koj e maksimalen iznos na pari koi može da se uplata vo banka, a da ne se bara poteklno na pari i da ne se odanočat?
Дали била некоја брзо на Бит пазар, во тие продавничките кај пол. Станица снабдени ли се со новогодишни украси, елки? Дали е поевтино и поголем избор од Џамбо?
https://m.facebook.com/sovrshena.mk/ дали некој има порачано тренерки од странава, да сподели дали се добри?
Јас пижами имам нарачано, ок се. За тренерки види на Ekstra Ceni, преубави. И квалитет, и изглед како на сликата, и услуга, љубезни, се...
не знам точно, ама провери закон за спречување перење пари и финансирање тероризам, мислам дека имаше таму одредби и за банките како да постапуваат. иако, сите трансакции над во банки на одредени суми банките мора службено да пријават, одамна беше 10000 евра, сега можеби е помалку, а од пред одреден период се забранија готовински трансакции над 30000 ден. во платен промет, не знам дали е и за влогови во банка.
Девојки предлог за продавница за облека на куче? Може и во Ск, а и онлајн што праќаат карго. Битно ми е да има облека за кученца со среден раст, околу 45 cm должина. На повеќето продавници што пишав имаа облека само за ептен малечки кученца. Фала ви
Девојки дали некој почна со новогодишно украсување? Годинава беше шит па сакам да почнам...да не е срамота уште сега? ☺️
Луѓе дали при најбанални проблеми полицијата трага по IP адреса. Некој нешо ми прати од фејк инста акаунт али сериозен контент... Дали ќе ми направат услуга?
Здраво не знам каде да прашам, оваа тема е доста активна. Имаше пред некое време емисија за донации за едно дете Јован мислам беше што живее со татко му и му требаат пари за операција и плус храна, облека било каква помош. Има ли некој што е поблизок до случајов? Нема сметка за донации, ниту број за донации оди преку родителот. Некој да го исконтактирал родителот да донирал знаете ли? Како оди начинот
Тие за небанални проблеми не се замараат, не па за нешто неважно. Наредно пази на кого му праќаш нудес.