Каде во Скопје да купам новогодишна честитка? Може и поретро да е, ама навистина да е убава и квалитетна. Цената не е важна, но да можам веднаш да ја купам, да не мора да ја нарачувам ( само да не е Преплет)
Со каков лепак да залепам фен? Она напред за фенирање делот ми испаѓа нон стоп и ужасно нервира. Ми треба некој што нема да се распадне на јака температура.
Феминки, да не знаете случајно колку земаат преведувачиве од Анг на Мкд, од страна? Ако има некој таков некаа ми пише
И јас дојдов ова да прашам. Купив неколку од Џамбо, но има само 4-5 видови, а во маркетите (Веро, Рамстор) се по 100 денари една, што не е баш малку ако купуваш поголем број честитки. Други предлози? Мене не ми се правеше пена од ова кафе Ако се работи за судски превод, препорачаната цена е 10 евра од страна. Пиши ми за повеќе информации.
Оу мај гаш, само што ги погледнав честиткиве (две се вкупно). Дизајнот е катастрофа, а имаат и печатна грешка Супер иницијатива, но требало малку повеќе да се потрудат. Ова е супер идеја, ти благодарам