Хмм чудно. Мене ми ги дава цените тие што се. Еве сега и валута сменив во евра, €1.39-2.09 ми го дава (најевтино-најскапо).
Da,tie ceni se sto gi kaza i odozdola mi pisuva after discounts 0.50e.Vrska nemam i da go kupam nz kolku ke mi se naplati.
Кога ќе кликнеш да напишеш мислење, ќе видиш три реда алатки. Во третиот ред, ќе кликнеш на 4 знакче (броејќи од лево кон десно) и ќе ти се покаже ова: Потоа ќе кликнеш на спојлер и ќе ти се покаже да внесеш наслов на спојлерот ако сакаш, но не е задолжително. Потоа ќе кликнеш ,,Продолжи" и ќе ти се појави [SPOILER.][/SPOILER] Ти ќе треба да пишуваш во овој меѓу дел [SPOILER.] ОВДЕ ќе пишуваш, само пази некоја заграда по грешка да не избришеш.[/SPOILER] Сега нема да се направи спојлерот, бидејќи додадов точка кај што пишува [SPOILER.] за да можам да ти објаснам, да видиш како изгледа пред да се прати мислењето. Вајда ме сфати. Може многу го искомплицирав објаснувањево
Здраво. Дали можеби има некое стручно лице, личност кој што се разбира од оваа област да ми објасни конкретно сликите. Мислам дека станува збор за снимка со дрон над земјоделски површини
Каде можам да најдам во Мкд Baileys со јагода? Го пробав надвор од земјава и после тоа овде никаде не го сретнав. Го има ли кај нас?
Пробај со апликациите за телефон што се за скенирање од Play Store, може ќе ти завршат работа. Јас ја користам CamScanner.
Ако имаш ајфон, самата notes апликација овозможува скенирање на документи и излегуваат во одлична резолуција. А исто има и безброј апликации со иста намена.
Симни Adobe Scan или некоја друга апп за скенирање и сликај ги сите страни на книгата преку апликацијата, а таа автоматски ќе ги претвори во пдф документ.
Дали некој знае како да откажам нарачка од Фешн Груп? Нема опција за откажување дали да се јавам на телефон?
Дали на некој ако му пишам порака на фб и после го блокирам ќе може да ја прочита пораката? Одамна не сум користела фб и сум заборавила