дали некој од вас бил во хотел Тино во Охрид, во оној хотеч што се наоѓа баш на кеј, да каже каков е базенот и спа-то. фала
Сигурно е, јас само така закажувам години наназад. Баш во декември закажав за лична карта, на почетокот на месецот за 14.12, личната карта ја подигнав после точно десет дена. Само види запамти ја кабината за терминот кој го бираш, оти големи се шансите да не ти стигне повратна потврда на маил. Што не значи дека не ти е закажано, закажано е. Само изгледа не им функционира системот за праќање потврди. Мислам дека во тој хотел нема спа и базен, тоа го има во хотел Тино во Св. Стефан.
Неколку пати имам пробано да ажурирам податоци онлајн на НЛБ но откако ќе го внесам секој податок, копчето ,,испрати податоци" е сиво и не може да се притисне. Дали и на некој друг ова му е случено? Сите задолжителни полиња ги пополнив.
Јас преку апликацијата сменив бројот од мобилниот (бидејќи имам нов, а стариот веќе не е во употреба) и немав никаков проблем. Баш со два клика завршив работа.
Дали некој знае дали треба сертификат за познавање на англиски јазик при аплицирање на оглас за државен службеник?
Дали некој знае или му се десило Да има забрана за управување со моторно возило на 3години Јас читав дека до 3години застарува делото И од 30дена до 1година забрана Ама ова од 3год... Не ми е јасно