Дебитната Master Card од Стопанска ми е пред истекување и ме интересира дали они автоматски ја продолжуваат и праќаат нова, или се оди во филијала?
Знам дена имам апликација што се вика Hello Talk. Ја има на ИОС и на Андроид. Незнам дали е македонска и дали е таа што ја бараш но можеби е слична, провери!
Јас нарачав саботата, денес ми стигна. Стигаат за ден-два. Досега само еднаш ми се случило да чекам долго, па ги исконтактирав, се испостави дека погрешен бил оставениот број, штом го средивме тоа, следниот ден ја добив пратката.
Извини што упаѓам во разговор вака, дали при порачка од Белина,можам да изберам опција плаќање во готово,така да кога производот ќе ми го донесат со карго,тогаш да си платам затоа што не сум во можност тоа да го сторам преку картичка. Исто, дали доставата до сите градови е 100ден? Фалаа
@Aquanalia можеш да платиш при достава, јас така нарачав. Испораката мислам дека е иста за сите градови.
Може да платиш при достава, веќе ти кажале. Иначе ако нарачаш над одредена сума, не плаќаш достава, ама не знам дали важи за сите градови.