Здраво! Која држава е најпогодна за сезонска/студентска работа според Вас за да "спечалиш"? Се мислам меѓу Германија и Хрватска? Искуство/мислење? И кои агенции ги препорачувате за Германија и Хрватска? Ви благодараммм
За хрватска не знам, аза германија е супер како студент да работиш е сега зависи што очекуваш . Студентите земаат повеќе плата од другите врсботени заради малиот данок кој им се наплаќа. Јас бев 4 пати преку Kontext. ,И сум задоволна.
Ве молам за одговор. Сакам да извршам рекламација на продукт, но фискалната сметка ја изгубив. Дали може некако преку УЈП да добијам копија и како?
Дали некој нарачувал патики од all for you страницата на facebook? Знам дека се фејк, но за таа цена ме интересира дали барем малку се квалитетни и се исти ко на сликите?
Дечки започнувам мал онлајн бизнис преку инстаграм изработка на накит од полимерна глина и епоксидна смола па ми треба препорака за добар карго сервис. Имате ли некакво искуство? Дали се од врата до врата или од база до врата? Ви благодарам однапред