Од кои миризливи свеќи сте задоволни? Да се чувствува навистина мирисот додека горат и да немаат астрономска цена
Здраво. Ми треба некој студент од Германски јазик со која онлајн секојдневно би го поминувала материјалот што го земам на интен.курс. велам студент не професор бидејќи веќе земам така часови но многу скапо ми се фаќа секојдневно по 700ден од час. Најголем проблем ми е граматиката. Фала ви однапред
Пред година дена на татко ми му беше смрзната имејл адресата која ја користи од страна на Мајкрософт компанијата. За да ја одмрзнев ми бараа да се претплатам на некој пакет и јас се претплатив за месечно по 2 долари меѓутоа пред некој ден отворив да видам зошто сум се претплатила и сфатив дека татко ми нема ни потрошено ни 1мб од вкупниот пакет од 100гб и решив да ја прекинам претплатата. Тој ден изгубив два часа и не најдов ништо,сите можни чекори ги пробав освен еден а тоа е да се избрише тој имејл засекогаш. Меѓутоа таа опција не ми е во план, па земав ја блокнав претплата од сметката меѓутоа они ми одбиле од друга картица. Прашањето ми е: Дали ако го избришам тој акаунт ќе ми се укине и претплата или не?
Има некои маркери што би биле безбедни за цртање врз велигденски јајца? Или ако не маркери, со што би можела да цртам врз нив вака?
Бибе не знам дали ти одговориле до сега.. За мајка ми ми побараа извод од венчани, посмртница и формуларот пополнет. Бр на сметка не ми побараа.. И види дали се исплати да поднесеш.. 70% од пензијата на татко ти и следува.. Кај нас беше голема разлика па се исплатеше..
Со што ги перете јакните, јас со прашок и омекшивач , не знам дали од прашокот или ова другово ми се појавуваат флеки од како ќе се исуши јакната...
Да можно е од прашокот да се прават флеки подобро пробај јакните со течен детергент или капсули за перење.
Со течен и уклучи повеќе плакнења. Ако е со пердуви полна се прават флеки пошо не ја сушиш соодветно.
Здраво, да прашам случајно да не знае некој каде можам да најдам изопропил алкохол (не етанол)? Благодарам
Здраво, каде можам да најдам природен шеа путер, кокосов путер во поголеми количини за произведување на козметика? Благодарам