Знае некој што се случува со мојот facebook? сите страни ми се отвараат нормално, само youtube&фб не. А инаку имам супер конекција и користам Мозила. Не знам што се случи
Сигурно ќе работат! Они само за Бајрам не работат,инаку друго се си тераат А мене ме интересира дали ќе работи зелен пазар и Jumbo?
За Зелен пазар не сум сигурна, ама претпоставувам дека ќе работи, а Веро Центар знам со сигурност дека ќе работи, вклучувајќи ги сите продавници во него
Сакам да прашам кога ќе почнат да ги прават здравствените легитимации електронски??? (треба да правам нова па да не ми е џабе давање пари за обична како тефтерче)
me interesira dali ima nekoj kurs??? ili nekoj nacin kako moze da rabotis kako fitnes trener.... [mod-kirilica:v84pyaok][/mod-kirilica:v84pyaok]
На фемина имаше преглед на моменталната температура по градовите.Сега го нема,или јас не можам да го најдам?
Ептен не знам кај да го поставам прашањево, па си дојдов тука. Дали некој знае каде можам да најдам правилник на УКИМ? Мене ми треба уствари дали некаде црно на бело пишува дека за да запишеше семестар ти се потребни потписи од професори или кој е минималниот број на потребни потписи?? 30 пати ја свртев тоа страната нивна глупава ама не најдов ништо, па ако некој знае би била ептен благодарна.
Мислам дека би требало да има на нивната страна на интернет.Исто мислам дека потребно е да ги имаш потписите од професорите за да завериш семестар, инаку ако немаш потписи, нема да можеш да завериш семестар.Или за најсигурно, да прашаш на студентски прашања.
Да ми препорачате добар забар што работи со сини картони во Чаир, Топанско Поле, Скопје Север, Бит пазар?! Итно е Фалаааа