Ми треба некој што има завршено или е 4та филолошки со добро познавање на предметот синтакса. Услугата ќе си ја платам колку треба. Пишете ми во порака
Некој да го има овај учебник, не можам да го најдам ми требаат неколку страни да ми слика. Доколку го имате ве молам пишете ми во порака
дали може да се патува за Шведска со негативен PSR тест или е потребна и друга документација или воопшто неможе ?
Јави се во полициска станица Беко во Центар на нивниот стационарен тел. (на google го има) и прашај таму, услужливи се ќе ти одговорат со најточна информација, нема да те ,,шалтаат" по други институции да вртиш, јас кога бев на одмор лани летото таму се јавив и се' што ми кажаа е точно, дури имаа информации и за странската земја за враќање во мк, али мислам со негативен ПЦР тест секаде можеш да патуваш во секое време само различно е некои земји бараат тест не постар од 72 часа, други не постар од 48 часа инаку ќе те вратат од граница, а кај некои таму директно на аеродром те тестираат пред да го поминеш терминалот за контрола.
Дали автобусите и воопшто автобуските функционираат низ Македонија за време на пандемијава? Периодов ќе ми треба често да патувам низ градовите па најекономично ми е.
Отворив една апликација за Instagram unfollowers и веднаш ме одјави од Instagram. Никако не можам да се најавам, ми го одбива корисничкото име и бројот и емаилот. Постои ли некаков начин да си го вратам акаунтот?