Еј јака игра, ама ептен често ја играме таа, а башка на некои од возрасниве не им се свиѓа пошто има многу лажење во неа, па се лутат Некоја друга? Само да не е со соблекување или пиење алкохол, пошто колегиве од работа ми се така сериозно друштво
Со оглед на состојбава планираме за 10 дена да се патува од Скопје до Белград и Белград до Љубљана.. затоа ме интересира повеќе инфо дали треба тестови и такви чуда.
Каде може да најдам убава квалитетна облека за бебиња? Најдобрата другарка ќе има син, па сакам нешто квалитетно убаво да и купам, а до сега не сум купувала работи за бебиња па не сум баш упатена.
За колку време треба да ви исплатат пари за покојно лице, околу 30тина илјади што следуваат? Веќе скоро месец и пол немаат исплатено, и дали може негде да прашаме до каде е што е?
Тритекс се со добар квалитет и пристапни цени за бенкичиња, боди… исто и во Ваикики може таму да се најде облека со интересен принт
Мене за 2 мес, на другарка за 4 мес. Имаат телефон на нивна страна, прашај, ама мн починати има,немаат пари за исплаќање со ред (врски не требаат за тоа-немаат пари).
Ако бараш квалитет ваикики. Немаат секогаш штосни модели, некогаш има само автомобили и ептен машки модели. Јас сакам неутрални бои, небитно машко женско. И цените се повеќе од пристапни. До сега се што имам на 60 степени перено не меднал памукот. А за 2 3000 ке купиш доста работи. Ако сакаш штосни работи има во зара со прифатливи цени. Ако сакаш поскапо окаиди, а уште поскапо картерс. Ако имаш поголем буџет не мора облека може нешто како коритце со постоље, подлога за играње. Злато е секогаш топ избор и нема да промашиш ако инвестираш.