Со што да исчистам камин на дрва? Има дамки многу, а страв ми е да ставам било што водено да не зарѓави. Спојлер: Ваков камин
Искуство со Barner очилата за заштита од сина светлина? Не знам дали да инвестирам во нив или да купам од оптика… Во кои оптики има заштитно стакло без диоптер?
Доколку некој сака да работи во некој од продажните салони на Zara, Massimo Duti, Bershka, Stradivarious etjj.. нека ми пише да му пратам код за пријавување, има 150 слободни работни места. Или воопшто ако барате работа на друга работна позиција пишете ми во порака
Дали некаде во Скопје може да се влезе во некој Вајкики дуќан без сертификат за вакцина? И за Струмица ќе прашам. @duffi кај вас бива?
Бива да. Ама ќе одам денес и за сигурно ќе ти кажам. Не е кај нас во склоп на трговски, треба да бива.
Можеби не е во соодветна тема прашањево но ми требаат идеи, што би купила за спомен од дедо ми кој почина скоро во износ од 3.000 денари?
дамки од зејтин ли? Ако е тоа најубави е да купиш боја црна и да го фарбаш бидејќи тоа не се чисти, црните бои ги имаш по железарите
Не, не е готвено на него, од друго се дамките најверојатно. А инаку, не знам дали е препорачливо да го фарбам?