Скај е лош материјал,кога ќе почне да се лушти не запира.И да го управаш на денско светло ќе се познава разлика.
Скај не се пере, испукан е и нема спас. Ако ги тргнеш парчињата ќе се познава и ќе продолжи да се лупи. Со вакви материјали не се експериментира, се носат на хемиско.
Девојки може да препорачате добра доктор/ка за филери на уста во Скопје? Колку отприлика е 1мл, искуства, препораки?
Ако не се лажам мислам дека е макраме,ја има во различна дебелина и од неа се изработуваат таписерии, акцесори..
За Скопје не знам стварно, освен Дерма Плус (ако би одела некаде во Скопје тоа е Дерма Плус), а инаку Д-р Мартин Мојсоски, инаку од Гостивар, прекрасно работи... Е сега дали би се нафатила до Гостивар да одиш не знам. На инста има фотки од неговата работа, вака е потпишан: dr.martinmojsoski
Едно прашање до тие што се разбираат во ФБ. Вака доколку пратам порака на месенџер од мојот профил на профил со кој не сум пријател.И потоа го декативирам и избришам профилот на ФБ и Месинџер дали тој човек може да ја добие или да ја води пораката,и како ќе пишува на пораката т.е од кого е испратена името ќе ми го пишува на профилот или како Facebook User.? А само да напоменам пораката ја имам испратено пред половина месец иако бевме пријатели тој профил ја нема видено пораката.Но,ме интересира ако во иднина ја види како ќе ми пишува на профилот?
Ако е деактивиран профилот тогаш ќе го пишува името и презимето без да може да се отвори тој профил. А ако е избришан тој профил ќе пишува Facebook User.
Дали можеби знае некој дали за влез во читалната браќа Миладиновци кај архитектонски е потребен сертификат?
Знае некој дали попустите во ист гејт ќе бидат само на денот на отворањето или ке потраат неколку дена ?
Како да постапам доколку Сетек одбива да даде замена за НОВ лаптоп купен пред 2 дена во саботата и при ставен Windows кочи како да е користен 5 години. Го однесов на нивниот сервис , демек го средија ама пак прави проблем а нов ќе речеш со ниедна програма... Тие од таму ми одговорија не било можно замена за користен производ , а како користен кога само 1 ден е уклучен?
И покрај тоа што е деактивиран,после истекот на времето мислам после 30 дена без логирање на тој профил ќе се избриши така?