Постојат ли слушалки за ајфон, со меки перничиња за во уво? прашувам за поевтини, знам дека има багс, но скапи ми се тие. Со кабелче инаку, не блутут.
Пред две три год, 800д беше уверението ама студентите им се намалија па си го покачиле ценовникот. А за потврда мислам дека беше 100д.
Барем потврдата е со понормална цена, т.е. ако е нормално не треба ни да се наплќа ама ајде. Ама уверение 1000 денари е препремногу, уште посакпено, изгледа во тренд да е со дургите поскапени работи Се извинувам за оф, ми падна во очи многу ценава
Дечки едно прашање. Корисник сум на Т-мобиле и имам 15 GB интернет. Но еве денес е 6ти и јас имам само 3GB, и ми стигна порака дека сум истрошила 80% од интернетот. Вака ми се троши интернетот веќе со месеци, и морам да докупувам. Го користам интернетот, не дека не, ама за 6 дена да истрошам волку не е можно. Имате ли вакво искуство и како сте го решиле проблем? Договорот со Тмобиле ми е 1 година, склучен на 24 месеци. Незнам дали е соодветно прашањето за тука, ако не е нека се премести во соодветната тема.
1.Оди во телефонот во сетингс и кај mobile data види шо ти троши толку.И намали со користење на тие работи 2.Да не гледаш видеа на 3г? или да симнуваш серии нешто? 3.Оди во телеком да видат што е работата ако не е до апликацијата или постни во темата ,,проблеми со мобилни телефони" screenshot од тоа со апликациите и интернетот, ќе најдеме чаре
Да не не ти е договорот направен од 1ви до 1ви,туку да речеме од 10ти до 10ти? Јас истиот проблем го имам со вип, исто 15гб интернет и после 20 дена ми стига смс дека уште 500мб имам. А ништо посебно не правам, ама 24/7 ми е вклучен, не се врзувам воопшто на вифи.
Од 01 до 01 ми е.. Се јавив во customer care и им објаснив, да сум проверела апликации што сум користела и да сум исклучела да не ми работат ако не се на Wifi.. Па ќе видиме..