Settings > Account > Sharing to other apps > Facebook и сега тука исклучи ги опциите за автоматско објавување. Се надевам дека помогнав.
Здраво, дали некој знае од колку часот почнуваат во Букурешт со работа? ( Треба да правам анализа на крв и TSH).
Ако мислиш на pole dance, имаш на повеќе локации и во некои фитнес центри. Напиши на гугл ги дава сите, па одбери си.
Дали некој имате душек од Комодита? Гледам душеците им се со солидни попусти, па ме интересира дали сте задоволни ако користите, и ако да од кој душек конкретно? @x-MajaEsposito-x сега езерото е во уште полоша состојба, тешко дека има што да се направи, реално, за жал.
Добро да прашам, колку им треба на нашиве од граница до Скопје да донесат една мочана пратка? Недела дена ми стои ова : Забелешка LV350 LV1000 11/5/2021, 10:46:39 AM Pratkata se prima od Ispra}a~ кога бев во Пошта, ми рекоа изгледа е на граница и затоа така покажувало.Али како да дознаам?Побрзо ќе отидев до граница, ќе ја земев и ќе се вратев, дур они ми ја донесат Или да си барам врски на царина и да си ја земам? @Dream-Girl може ти знаеш
K2Laptop во Аеродром, многу се коректни дечките, и имаат доста пристапни цени, топло ги препорачувам.