За испитување тироидна жлезда треба упат од матичен доктор или гинеколог? И дали мора да биде на 3 ден од циклусот? Итно е
Дали знаете некој добар заболекар во Штип? Ве молам предложете некој повеќе искусен заболекар.Благодарам
https://instagram.com/box_full_of_joy1?utm_medium=copy_link Дали некој е нарачувал од овде да ми каже искуства каКва им е услугата, се си мислам дека би требало за 5 годишно дете да е интересно наместо ќесе ... Фалааа
Ќе прашам во оваа тема, дали може да се отвори трансакциска сметка на која само ќе се префрлаат пари од друга трансакциска сметка која служи за плата? Нешто како сметка за штедење само без каматни стапки.
Здравооо! Не знам дали прашањево е за оваа тема но итно е. Дали знаете дали има UPS во македонија. Треба да испратам некои докуменѕи за турција па ми кажаа преку UPS дека се можело, иако не знам ни каде се наоѓа... Може ли некој да ми помогне?? Истражував на google но ми треба некој со искуство да ми помогне. И ако има некој таков дали ќе може тие што ја примаат нарачката да платат?
Devojki za vlez vo Global trgovskiot vo Strumica, baraqt sertifikat? Zatoa sto vo ostanative gradovi ne vazat istite zakoni kako vo Sk. Minatiot pat koga bev ne ni baraq za niz kaficite.
Знам дека има топло чоколадо од тој штандот наспроти лакоста... кај книгите. Дали зборуваме за истата продавница?
За жал не, бидејќи другарка купува од таму, јас имам пиено два три пати само бидејќи немам таков апарат, ама до сега сите убави биле
Ми треба помош, дали знаете апликација за надзор на детски телефон и ограничување на времето поминато на него, а да е бесплатна? На Play Store ги разгледав но сите се со плаќање, помош?
Dali vilici praveni na klinika pred 2 3 god denes se skrsila(na tatko mi) mora da se zalepi tamu ili moze vo bilo koja ordinacija?