Zakazano mi e Ama sakav da dzvonam da mi potvrdat Ne znam dali raboti toa kaj nas.Im dzvonev da se osiguram Ama zakazan omi e za utre
Дали знаеш дали откупуваат и постари (не смартфон) и нефункционални пр. потопени во вода, скршен екран и сл?
Вие што порачавте книги од страната на Сакам книги, ви вратија на пораката за порачка? Ниту одговор добив, ништо, а никогаш не сакам со картица да плаќам, секогаш сакам кога ќе стигне.
Како функционира овој телеграм, ако некој има инсталирано, инсталирав и гледам ми пишуваат броеви кои прв пат ги гледам, случајно ли некој може да ви го најде бројот и да ви пише или? Јас мислев дека само тие што ги имаме во наши контакти а не било кој
Дечки здраво. Не знаев каде да го поставам следново прашање, па решив тука како најсоодветно место и се надевам дека има некој кој што е запознаен да ме упати во оваа работа. Се работи за поклон. Е сега не е обичен поклон, туку мојата замисла е да се направи видео од REELS од инстаграм, односно да упростам - како би можела тоа видео јас да го испринтам во боја со сите тамошни ефекти? Ви благодарам
Дали некој го има користено или слушнал за лекот кардиол?Лек што ги чистел крвните садови и се користи при висок крвен притисок.Вреди ли да се купи?Дали е ефикасен?Ве молам било каква информација за лекот.
Zdravo dali imate iskustvo so ketering? Mi treba za posna slava za 15 osobi pa me interesira da spodelite iskustva i kako se dvizat cenite za ovaa brojka?