Во тек е традиционалната јануарска акција во Антолог, "Јануари е за многу книги", со две пакет понуди, 5 книги за 599д. и 10 книги за 899д. Акцијата ќе трае до 23-ти јануари.
Сакам да порачам подна ламба и метална ѕидна слика. Имаат убав, модернистички дизајн на ламби, што на други места ги нема, ама по ова што го прочитав ќе морам да се откажам
Пробувам на евн хоме да креирам профил, но ниедна емаил адреса не ја прифаќа нон сто пишува внесете валидна емаил адреса?
Можеби тебе ќе ти се погодат. Едниот апарат максимално го користам, задоволна сум. Мене повеќе ме изнервира односот на вработените таму. Некако не се отворени за соработка, ако еднаш си купил и толку е, за враќање или замена не се баш агилни.
Ostaj, ocite si gi izvadoa. De mozelo de ne mozelo. Ako mazot e zadovolen od zenata vkrevet, nema da bara druga. The end. Istoto vazi i za zenite. Od mn ednostavno go pretvorija vo mn komplicirano.
Женски, каде може да најдам чизми за на снег, само да не се многу скапи, за еднаш два пати ми требаат не ми се даваат 3, 4 илјади..