3а влез во внатрешните објекти во Грција како продавници, банки, ресторани кафичи и др , сертификатот да има трајност до 7 месеци. А за влез во Грција е 9 месеци. https://nezavisen.mk/sertifikatite-...aenje-pri-vlez-i-vo-vnatreshnosta-na-zemjata/ Еве линк, ова е напишано од новинарката Сања Ристовска сигурна е информацијата
Во Word оди во File> Print. За да ги разгледаш сите страници одиш со стрелките напред и назад кои се долу на страницата. Избираш колку копии сакаш да направиш, долу во settings има опции за страните: еднострано/двострано, ориентацијата на самиот документ и на крај избираш Print.
Веќе трети ден некој ме бара (кога сум зафатена) од непостоечи фиксен број ? Ѕвонам на тел. број, добивам одговор дека тел. број не постои Е ај ? Како е ова можно ?
Мислев да не е од оние што почнуваат со 1, на нив не можеш да ѕвониш. Од оператори нешто или не знам од што се
Да не е некој активациски повик за вибер или нешто слично? Ама валјда 3 дена не ќе активираш нешто. Не ми текнува друго, освен да прашаш во операторите.
Дали може да се стави странска виза во некој банкомат за да се провери колку пари има на сметка? И дали зимаат провизија за тоа?
Јас имам пробано со наша мастер во Бугарија и ми покажа состојба и повлеков пари. Провизија не ми зеде пошо политиката на Халк е таква и не зема. За обратно не знам, само искуство споделив. Уствари од банката зависи од кај шо ти е картицата. Можеби на сајтот пишува во услови или тарифник.
Hello. СДП дали некоја членка била во Дерма Медика на третман со ЦО2 Ласер и дали е задоволна, и нормално колку кошта третман.